dinsdag 23 maart 2021

Autofans: Citroën C5 keert volgende maand terug

AUTOFANS
Citroën C5 keert volgende maand terug
Taal Nederlands Na lange tijd te focussen op haar crossover-familie zal Citroën volgende maand het doek halen van de nieuwe generatie C5. Dat wordt alvast geen sedan in de klassieke zin van het woord maar zal trekjes delen met de eerder onthulde nieuwe generatie C4. Dan toch een soort van crossover-C5?
Lees verder

Aston Martin Vantage F1 Edition doet het met 528 pk (2021)
Taal Nederlands Het Britse Aston Martin viert haar terugkeer naar de F1 met een gelimiteerde versie van de Vantage. Die Vantage F1 Edition is in essentie de straatlegale variant van de safety car die het merk levert voor het kampioenschap. Met net wat extra pk's onder de kap.
Lees verder

Elektrisch: Jeep Wrangler Magneto Concept (2021)
Taal Nederlands Ook bij Jeep zullen ze willens nillens de overstap moeten maken naar elektrisch auto's. Deze Wrangler Magneto tast het water af voor een die-hard elektrische offroader. Met 70 kWh aan accu om de woeste wereld te bedwingen.
Lees verder

Toyota waarschuwt: wereld is niet klaar voor full EV
Taal Nederlands Via verschillende kanalen uit Toyota bezorgdheid voor de overstap naar volledige elektrische auto's op grote schaal. Volgens Toyota is de snelheid waarmee automerken en overheden dit proberen te realiseren gewoonweg té snel voor de gigantische vraagstukken die nog opgelost moeten worden rond opladen, opwekken van energie en betaalbaarheid.
Lees verder

Seat lanceert "elektrische Ibiza" in 2025
Taal Nederlands Seat zal in 2025 een elektrische stadswagen lanceren die rond de 20.000 euro moet gaan kosten. Volgens het Spaanse merk zal die "elektrische Ibiza" zorgen voor een revolutie binnen het merk. Door de elektrische auto betaalbaar te maken voor de massa.
Lees verder