maandag 29 maart 2021

Autofans: Er komt een kleinere broer voor Skoda Enyaq iV

AUTOFANS
Er komt een kleinere broer voor Skoda Enyaq iV
Taal Nederlands Bij Seat zijn ze bezig aan een compacte elektrische auto, dat vermeldden we eerder deze week. Dat ze dan bij Skoda ook een extra EV voorzien, kan je misschien al raden.
Lees verder

Uit-tip: Autoworld neemt breaks in expo
Taal Nederlands Weinig dingen die je kan doen dezer dagen. Eén van de dingen die nog wel mogen is een museumbezoek. Eentje aan Autoworld bijvoorbeeld, waar ze net een nieuwe tentoonstelling in gang zwengelen.
Lees verder

Bentley bouwt 200.000e auto
Taal Nederlands Verschil moet er zijn. Terwijl elders ter wereld pas wordt gevierd als de cijfers over de miljoenen gaan, vieren ze bij Bentley nu pas hun 200.000e productiewagen.
Lees verder

Duotest: Volkswagen ID.3 58 kWh versus Nissan Leaf e+ (2021)
Taal Nederlands De koning is dood, lang leve de koning. De Nissan Leaf was jarenlang de alleenheerser in het segment van de elektrische hatchbacks, maar Volkswagen heeft met de ID.3 zijn zinnen gezet op de troon. Pikt de nieuwkomer die schaamteloos in of heeft de pionier nog voldoende verweer?
Lees verder

Toyota Yaris Cross gaat op Adventure (2021)
Taal Nederlands Vorig jaar toonde Toyota de Yaris Cross, een kleine crossover in het B-segment. Binnenkort staat de wagen bij de dealers maar nu al is er een Adventure-variant voor de alsofroaders.
Lees verder