donderdag 25 maart 2021

Autofans: Koop je Tesla nu met Bitcoin

AUTOFANS
Koop je Tesla nu met Bitcoin
Taal Nederlands Wie een paar jaar geleden investeerde in Bitcoin zal zich intussen wel rijk gerekend hebben. Weet je niet wat doen met je stijgende munt? Tesla wil tegenwoordig maar al te graag jouw Bitcoin ontvangen.
Lees verder

Nieuwe Renault Kangoo Van mist B-stijl (niet) (2021)
Taal Nederlands Bestelwagens dienen voor praktisch werk. Met de nieuwe Kangoo gaat Renault dan ook erg praktisch te werk.
Lees verder

Rijtest + video: Mercedes S 400 d 4Matic (2021)
Taal Nederlands "Das Beste oder nichts" is al een tijdje geen Mercedes-slogan meer, maar elke nieuwe generatie S-Klasse draagt die verwachting nog steeds met zich mee. Of deze nieuwe generatie ze ook kan inlossen?
Lees verder

Officieel: Alpina B8 Gran Coupé is M8 met klasse (2021)
Taal Nederlands Duitse autoproducent Alpina is klaar met haar visie van de BMW 8 Reeks Gran Coupe. Die wordt gezegend met een discrete bodykit en onderhuids een 621 pk sterke 4.4-liter V8. Dit is de meest luxueuze manier om in een 8 Reeks richting de 324 km/u te vliegen.
Lees verder

Vet: Lexus IS Wax Edition speelt vinylplaten
Taal Nederlands Cassettes en cd's hebben decennia terug de vinylplaat dan wel richting de obscuriteit geduwd, anno 2020 is vinyl wél terug de meest populaire fysieke drager voor muziek. Lexus speelt daar op in door een IS uit te brengen met een vinylspeler aan boord. Stiekem zeer vet, deze IS Wax Edition.
Lees verder