donderdag 4 maart 2021

Autofans: Mag Audi deze E-Tron Shooting Brake maken?

AUTOFANS
Mag Audi deze E-Tron Shooting Brake maken?
Taal Nederlands Audi liet ons zopas rijden met de E-Tron GT Quattro. Intussen is de nieuwe elektrocoupé te bestellen, voorlopig enkel als berline. Zal dat zo blijven?
Lees verder

Playmobil Bulli T1 (70176) voor wie niet wil bouwen
Taal Nederlands Playmobil heeft lange tijd merkloze wagens verkocht in hun gamma. De afgelopen jaren kwam daar verandering in met de Porsche-sets en nu is er ook een Volkswagen.
Lees verder

Over Kijk Uit, verkeersveiligheid en alpinisme, met Sofie Lenaerts – RoadTrip #31
Taal Nederlands In deze aflevering van onze podcast praat Wim met Kijk Uit-schermgezicht Sofie Lenaerts. Sofie pleit voor meer rust achter het stuur, wederzijds respect tussen weggebruikers, en vertelt over haar grote passie: alpinisme.
Lees verder

Jaguar Land Rover vanaf 2025 volledig elektrisch, schrapt twee op til staande EV's
Taal Nederlands Het in woelig water zittende Jaguar Land Rover (JLR) heeft besloten de komst van 2 EV's te schrappen. Dit ondanks de belofte om tegen 2025 volledig elektrisch te zijn én ondanks de investering van maar liefst 1.1 miljard euro voor die modellen. Pijnlijk telefoontje aan de investeerders, zonder twijfel.
Lees verder

Dit is de goedkoopste tweedehands EV in België (maar moet je 'm kopen?)
Taal Nederlands Nu de elektrische auto al enkele jaren over onze wegen bolt, hoe zit het op de tweedehandsmarkt? Zijn er koopjes te rapen? Wel, we gingen op zoek naar dé goedkoopste EV die tweedehands te koop staat in België. Maar is het er ééntje waar je in gezien wil worden?
Lees verder