woensdag 3 maart 2021

Autofans: Officieel: Hyundai Bayon is Kona mét koffer (2021)

AUTOFANS
Officieel: Hyundai Bayon is Kona mét koffer (2021)
Taal Nederlands Dat er geen sleet zit op de SUV- en crossoverformule weten ze ook maar al te goed bij Hyundai. Het Zuid-Koreaanse merk schuift in Europa na de Santa Fe, Nexo, Tucson en Kona nu ook de Bayon naar voren. Met een focus op interieurruimte!
Lees verder

BMW is eerste 2 maanden van 2021 koning in België
Taal Nederlands De Belgische autosector heeft voor het eerst in decennia een start van het jaar achter de rug zonder autosalon. De komende maanden zullen aantonen wat de impact daarvan is op de verkoop. Momenteel staat BMW op kop als het meest ingeschreven merk van 2021. Hoezo, crisis?
Lees verder

Officieel: Volvo C40 Recharge is coupebroertje van XC40 (2021)
Taal Nederlands Volvo's kleinste SUV XC40 krijgt er een coupebroertje bij. Die C40 is niet enkel uniek door zijn sterker aflopende daklijn, hij zal eveneens enkel beschikbaar zijn met een elektrische aandrijving. Reden? Volvo zal tegen 2030 enkel nog maar volledig elektrische auto's aan de man brengen.
Lees verder

Vraag: Moet Volvo een elektrische stationwagen op de markt brengen?
Taal Nederlands Vandaag heeft Volvo laten weten dat haar gamma tegen 2030 voor 100% uit elektrische voertuigen zal bestaan. Staat daarbij momenteel niet duidelijk op de planning: een elektrische stationwagen. Mist Volvo hier een kans?
Lees verder

Rij-impressie + video: Audi E-Tron GT Quattro (2021)
Taal Nederlands Met de GT voegt Audi geen nieuwe SUV toe aan zijn E-Tron-gamma, maar wel een heuse elektrische berline. Een die zijn fundamenten bovendien deelt met die andere elektrische berline uit Stuttgart. Waar de verschillen dan precies zitten?
Lees verder