dinsdag 16 maart 2021

Autofans: Ook zonder dak is Shelby Super Snake Speedster vet spul

AUTOFANS
Ook zonder dak is Shelby Super Snake Speedster vet spul
Taal Nederlands Had Caroll Shelby nog geleefd, hij zou dit jaar 98 jaar geworden zijn. Ook had hij dan gezien hoe zijn bedrijf deze Super Snake Speedster op de baan zette. Zonder meer een vet Amerikaans machien, in een oplage van 98 exemplaren.
Lees verder

BMW zet in op spraaksturing voor nieuwe generatie iDrive
Taal Nederlands BMW was één van de eerste automerken die een doordachte oplossing naar buiten bracht voor het aansturen van infotainmentsystemen in de wagen. Sinds 2001 stond het iDrive-systeem dan ook hoog aangeschreven. Binnenkort is het tijd voor generatie 8. Een generatie die een inhaalslag moet maken op de concurrentie én spraaksturing centraal zet.
Lees verder

Toyota onthult volgende maand elektrische SUV
Taal Nederlands Toyota heeft drukke maanden voor de boeg. Want naast de onthulling van de nieuwe generatie Aygo morgen, meldt het Japanse merk nu ook de komst van een nagelnieuw elektrisch model. Dat wordt een compact SUV die volgende maand vanonder het doek mag.
Lees verder

Wacht, wat?! Deze aftandse Volvo V70 kost bijna 17 miljoen euro!
Taal Nederlands Met 17 miljoen euro koop je enkele van de meest gegeerde auto's op aarde. Een McLaren F1 LM bijvoorbeeld, of een Ferrari 250 LM. Al kan je nu ook zo'n 17 miljoen euro stuk slaan op een generische en opgereden Volvo V70. Hoe dat kan? Kijk eens goed naar de nummerplaat...
Lees verder

Dit zijn alle auto's die VW Group zal lanceren in 2021: Van Audi tot Bugatti
Taal Nederlands De Volkswagen Group heeft zopas haar jaarlijkse mediaconferentie gegeven. Daarin heeft de gigant een roadmap uitgestippeld voor wat we in 2021 mogen verwachten bij alle dochtermerken. Van Skoda, over Porsche, via Audi tot Bugatti; dit zijn alle nieuwe modellen die we in 2021 te zien zullen krijgen.
Lees verder