dinsdag 30 maart 2021

Autofans: Opvolger Lamborghini Aventador wordt waarschijnlijk hybride

AUTOFANS
Opvolger Lamborghini Aventador wordt waarschijnlijk hybride
Taal Nederlands De opvolger van de Lamborghini Aventador zou er wel eens al dit jaar kunnen komen. En als hij de huidige trend volgt, wordt het waarschijnlijk een hybride.
Lees verder

Bentley Belgium zorgt voor de bijtjes met kasten
Taal Nederlands Imkerij is hip en dat weten ze bij Bentley ook. Op de Belgische hoofdzetel worden een drietal bijenkasten geplaatst om hun ecologische profilering kracht bij te zetten. Say what?!
Lees verder

Rijtest: Jeep Gladiator (2021)
Taal Nederlands 30 jaar nadat Jeep de Gladiator-benaming in de koelkast stopte kwam er een nieuwe versie. Sinds kort landde de Amerikaan ook in Europa waardoor wij er een toertje mee konden gaan maken. Of beter: toer, gezien zijn ruime afmetingen.
Lees verder

Mini Electric Pacesetter hint naar elektrische Mini JCW
Taal Nederlands De BMW Group levert ook dit jaar de safety car voor de Formule E. Deze keer halen ze geen omgebouwde i8 uit de (race)stal, wel een omgebouwde Mini Electric. Die Mini Electric Pacesetter is een eerste knipoog naar een op til staande JCW straatvariant. Jep, een elektrische performance-MINI komt er aan!
Lees verder

Humble One is elektro-SUV die wil profiteren van zonne-energie
Taal Nederlands Los Angeles is een nieuwe autobouwer rijker, want Humble Motors wil met de One een elektrisch SUV op de markt brengen die via uitklapbare zonnepanelen tot 95 kilometer aan actieradius per dag moet kunnen bijladen. Daarnaast heeft de One dik 1.000 pk en 800 km aan range. En o ja, Humble zoekt uiteraard volop naar investeerders. Een gevalletje vaporware?
Lees verder