donderdag 4 maart 2021

Autofans: Rij-impressie + video: Suzuki Swace 1.8 GLX (2021)

AUTOFANS
Rij-impressie + video: Suzuki Swace 1.8 GLX (2021)
Taal Nederlands Een gezinsbreak bij Suzuki? Dat moet al van de Baleno eind jaren 90 geleden zijn. Nochtans heeft de Swace met de moderne Baleno niets meer te maken, maar wel alles met... de Toyota Corolla Touring Sports. Niet dat hij die link onder stoelen of banken kan steken...
Lees verder

Belgische autoproductie op 10 jaar tijd gehalveerd
Taal Nederlands Met de productiesite van Audi Vorst en Volvo Gent hebben we twee autogiganten in ons Belgenland. Vorig jaar rolden in beide fabrieken bijna 270.000 auto's van de band. 40% van die auto's hadden een stekker.
Lees verder

Officieel: Renault Arkana is klaar voor België (2021)
Taal Nederlands In 2019 lanceerde Renault voor de Russische en Zuid-Koreaanse markt de Arkana, een crossover-coupé à la Mercedes GLC. Na zijn wereldtournee strijkt de Arkana nu ook in West-Europa neer. Met 5 sterren op de Euro NCAP en geëlektrificeerde motoren.
Lees verder

Maxus Life Home V90 is kampeerbusje met twee verdiepingen en lift
Taal Nederlands Bestelwagenbouwer Maxus kan zichzelf officieel benoemen tot de big daddy van de kampeerbusjes. Het Chinese merk dat ook bij ons actief is toont met de Life Home V90 Villa Edition een kampeerbusje met extra verdieping én lift. Daar sta je dan met je Grand California...
Lees verder

Officieel: Porsche Taycan Cross Turismo is begeerlijke EV (2020)
Taal Nederlands Wie had 10 jaar geleden durven dromen dat Porsche ooit een EV zou verkopen? Vandaag zijn we toe aan het tweede model in de line-up. Na Taycan volgt Taycan Cross Turismo. Een crossover die voor de nodige jaloerse blikken gaat zorgen.
Lees verder