dinsdag 9 maart 2021

Autofans: Rijtest: Ford Kuga Hybrid HEV (2021)

AUTOFANS
Rijtest: Ford Kuga Hybrid HEV (2021)
Taal Nederlands Ford zet ruim in op het C-segment SUV's met de Kuga. Die komt er niet alleen als benzine- of diesel maar krijgt ook een hybride variant. Twee zelfs, eentje mét en eentje zonder stekker. Wij gingen op pad met die laatste.
Lees verder

smart toont nieuwe concept crossover in september
Taal Nederlands Geely en Daimler hebben aangekondigd de nieuwe smart crossover in september te zullen voorstellen, voorlopig nog als concept car.
Lees verder

Meer aandeel in Rimac voor Porsche
Taal Nederlands Porsche heeft Rimac alweer een zak geld toegestopt in ruil voor wat aandelen. Het Duitse sportwagenmerk betaalde 70 miljoen euro voor nog eens bijna 9 procent van de aandelen.
Lees verder

Vrouwendag: 5 auto's vernoemd naar vrouwen
Taal Nederlands Namen in auto's, het is een apart verhaal. Mannennamen klinken altijd wat fout, terwijl vrouwennamen meer de zachte kant van de auto lijken te willen benadrukken. Voor vrouwendag zetten we vijf automodellen met een vrouwennaam op een rijtje.
Lees verder

Aston Martin levert safety en medical car voor Formule 1
Taal Nederlands 25 jaar lang leverde Mercedes de safety en medical car voor de Formule 1. Dit seizoen zal het merk met de ster voor het eerst sinds 1996 die opdracht delen. Want ook Aston Martin doet haar duit in het zakje. Met de Vantage als safety car en de DBX als medical car. Racen op zondag, verkopen op maandag?
Lees verder