maandag 8 maart 2021

Autofans: Straf: Ford Mustang alleen nog met V8 te koop

AUTOFANS
Straf: Ford Mustang alleen nog met V8 te koop
Taal Nederlands Opmerkelijk: Ford kondigde recent een elektrische toekomst aan voor het merk in Europa en bracht net nog een volledig elektrische Mustang Mach-E op de markt. Maar de 'gewone' Mustang? Die wordt alleen nog met V8 verkocht. De Ecoboost-viercilinder is dus uit de catalogus verdwenen.
Lees verder

"Polestar 2 krijgt twee betaalbaardere instapversies"
Taal Nederlands De Polestar 2 staat op dit moment in de catalogus voor een flinke 59.800 euro. Daarvoor krijg je wel een batterij van 78 kWh en 408 pk aan vermogen. Maar binnenkort komen daar twee minder krachtige versies bij, die de catalogusprijs naar beneden moeten halen, zo meldt het Nederlandse AutoWeek.
Lees verder

Video: kan je écht niet dwars door België in een EV?
Taal Nederlands Geen video die afgelopen week meer opschudding veroorzaakte dan "Dwars door België in een elektrische auto" van consumentenorganisatie Test Aankoop. Alles wat er mis kon gaan met elektrisch rijden, leek wel mis te gaan. Maar klopt dat wel?
Lees verder

Leopold II-tunnel wordt Annie Cordytunnel
Taal Nederlands Op vrouwendag maakt Brussel Mobiliteit de uitslag van de stemming rond de nieuwe tunnelnaam van de Leopold II-tunnel bekend. Annie Cordy krijgt de eer haar naam te geven aan de vernieuwde tunnel onder de basiliek.
Lees verder

Land Rover werkt in 't geheim aan Defender SVX
Taal Nederlands Land Rover zou in alle stilte werken aan een potente versie van de Defender. Nog straffer dan de V8 die ze er recent induwden, bedoelen we dan.
Lees verder