vrijdag 26 maart 2021

Autofans: Toyota GR Yaris gaat dan toch rallyrijden

AUTOFANS
Toyota GR Yaris gaat dan toch rallyrijden
Taal Nederlands De nieuwe hothatchlieveling in autoland, de Toyota GR Yaris, draagt een duister geheim. Zo werd de wagen specifiek ontwikkeld voor rally... maar besloot Toyota te midden van de coronacrisis om de wagen toch niet in te zetten in het WRC. Toyota Australië geeft het kleintje echter zijn moment om te schijnen in het ARC, het Australian Rally Championship.
Lees verder

Peugeot 308 SW: Eentje om naar uit te kijken [render]
Taal Nederlands Exact een week geleden trok Peugeot het doek van haar nieuwe generatie 308 Berline. Vandaag kijken we bij Autofans al even vooruit op de stationwagenversie. Die SW wordt in zijn plug-inhybridevariant een interessante keuze voor de zakelijke rijder. Of voor iedereen die het heeft gehad met de crossover.
Lees verder

Volkswagen plaagt weer met Amarok
Taal Nederlands Volkswagen houdt de Amarok-soep warm door alweer een nieuwe teaser de wereld in te sturen. De nieuwe Amarok komt er namelijk pas binnen dit en twee jaar aan.
Lees verder

Ford wuift Mondeo uit in 2022
Taal Nederlands Ford heeft aangekondigd dat de huidige Mondeo haar productie-einde kent in 2022. Een opvolger zou de Mondeo-naam niet verder dragen.
Lees verder

Blokkade Suez-kanaal heeft gevolgen voor auto-industrie
Taal Nederlands Afgelopen week liep een Evergreen-containerschip vast op het Suez-kanaal. Het drukstbevaren kanaal ter wereld kent daarmee plots een nooit geziene filevorming.
Lees verder