dinsdag 2 maart 2021

Autoweek: ANWB: 'Maak vervangen halogeen door led wettelijk mogelijk'

ANWB: 'Maak vervangen halogeen door led wettelijk mogelijk'
De ANWB wil dat het wettelijk geregeld wordt dat halogeenlampen van oudere auto's door led-exemplaren vervangen kunnen worden. Uit onderzoek zou blijken dat dit goed gedaan kan worden en voordelen oplevert.
Lees verder

Volvo blikt vooruit op meer elektrische auto's
Volvo heeft een hoop nieuws in het vat zitten in de nabije toekomst. Niet alleen komt er uitbreiding van de '40-serie' maar er komen de komende jaren ook elektrisch aangedreven grotere modellen aan.
Lees verder

Volvo C40 Recharge gepresenteerd
Volvo presenteert de C40 Recharge. Een puur elektrische broer van de XC40, die het qua uiterlijk net even wat anders aanpakt.
Lees verder

Car of the Year: vijf opvallende vorige winnaars
De Toyota Yaris werd deze week uitgeroepen tot Car of the Year van 2021. Al sinds 1964 krijgt ieder jaar een andere auto dit predicaat. Tijd om eens te kijken welke opvallende modellen die eer eerder ten deel viel.
Lees verder

Volkswagen ID3 - welkom duurtest
De Volkswagen ID.3 maakt deel uit van de duurtestvloot. In diverse tests heb je al meerdere keren een Volkswagen ID.3 voorbij zien komen, deze duurtester rijden we inmiddels ook alweer een kleine twee maanden. Al hadden we je de auto al eerder willen voorstellen. In deze video zie je hoe de vertraging tot stand kwam en waarom we eerst in een blauw-groene zitten en daarna in een grijze!
Lees verder