maandag 1 maart 2021

Autoweek: Audi E-tron GT - Back to Basics

Audi E-tron GT - Back to Basics
Met de e-tron GT heeft Audi naast de e-tron en e-tron Sportback nu ook een EV in de prijslijst staan die lager op zijn wielen staat. Je moet alleen wel ruim een ton in euro's meenemen om in te kunnen stappen. Hoe staat de e-tron GT erbij als je geen enkel vinkje op de optielijst zet? In deze editie van Back to Basics zoeken we het uit.
Lees verder

Weblog: 'Mijn hele hebben en houden ligt op straat.'
Terwijl ik daar met strak 100 op de cruise op de middenbaan traag maar geleidelijk de 96 kilometer-klanten passeer, zie ik in mijn achteruitkijkspiegel met ruim bovenwettelijke snelheid twee motoragenten naderen. Met bloedagressieve duwgebaren beduiden ze mij en mijn rijstrookgenoten een baan naar rechts op te schuiven. Ze lijken plezier te hebben in het machtsvertoon. Door hun helmvizier zie ik ze iets te dreigend naar me kijken. Ik ben er naar van. Wat een zinloos theater ook. Niemand ...
Lees verder

Renault Colorale Prairie (1955) - In het Wild
Als het gaat om SUV's waren de Franse merken er niet bepaald snel bij. Tenminste, dat is zo als we naar het recente succes van deze carrosserievorm kijken. Met een beetje fantasie kun je deze Renault Colorale uit de jaren '50 echter ook als een SUV zien, al bestond die term toen nog niet.
Lees verder

Het dak van de eerste Subaru Justy - De Vluchtstrook
In deze editie van De Vluchtstrook: de eerste generatie Subaru Justy, waarbij de hoogte van het dak afhing van de gekozen motorisering.
Lees verder

Volkswagen schetst ID3 Cabrio
Komt er een Volkswagen ID3 Cabrio? Het zou zomaar kunnen, Volkswagen schetst de auto alvast. Mogelijk een van de eerste elektrische cabrio's!
Lees verder