woensdag 10 maart 2021

Autoweek: Audi komt met grote SUV boven Q7

Audi komt met grote SUV boven Q7
De Audi Q7 is momenteel de grootste SUV die Audi in het gamma heeft, maar dat lijkt hij niet lang te blijven. Op een kakelverse set spionageplaten is ogenschijnlijk een nog grotere SUV van het merk te zien, mogelijk de Q9 over wiens komst al jaren wordt gespeculeerd.
Lees verder

Exclusieve AC Cobra met V8 viert 120 jaar AC Cars
AC Cars is dit jaar 120 jaar oud en daar staan de Britten graag bij stil. De onlangs onthulde AC Cobra 378 Superblower met V8 komt ook in een extra exclusieve oplage van 12 stuks. Eén voor ieder decennium.
Lees verder

Volkswagen Sharan 2.8 V6 4Motion - 2006 – 472.882 km - Klokje Rond
Soms weet je niet hoe een Klokje Rond-aflevering gaat lopen. Bij een auto die al veertien jaar bij dezelfde eigenaar is weet je zeker dat die goed wordt verzorgd. Maar in dit geval gaat het om een Volkswagen Sharan met een VR6-motor. Auto en motor staan niet als de gemakkelijkste bekend. De kilometerstand, die richting het half miljoen gaat, is al een heel knappe prestatie. Eens kijken wat er gebeurt als we Joep Schuurman op de VW loslaten.
Lees verder

Toyota Mirai leverbaar met eigen waterstoftankstation
De nieuwe Toyota Mirai moet de waterstofauto weer wat toegankelijker maken in Nederland. De Mirai kan daarom geleverd worden met een eigen tankstation.
Lees verder

Hyundai laat Kona N zien
De Hyundai Kona ging vorig jaar onder het mes, maar het Kona-nieuws is daarmee nog lang niet klaar. Hyundai komt namelijk met een heftige Kona N, een sportieve versie waar het merk nu nieuw beeldmateriaal van vrijgeeft.
Lees verder