maandag 8 maart 2021

Autoweek: Automatische gordels - De Vluchtstrook

Automatische gordels - De Vluchtstrook
Een gordel die je niet zelf om hoeft te doen, maar die zich automatisch een weg baant om je bovenlijf. Klinkt als een vorm van overbodige luxe voor Maybach of Bentley, maar eigenlijk is deze opmerkelijke voorziening vooral te vinden in eenvoudige middenklassertjes uit de jaren tachtig en negentig. Daar hoort een heel verhaal bij.
Lees verder

Opel Grandland X krijgt spoedig een facelift
De Mokka was de eerste Opel waar het merk zijn nieuwe designtaal overheen uitstortte. Inmiddels heeft ook de Crossland een Mokka-achtige snuit en ook de Opel Grandland X krijgt spoedig het nieuwe familiegezicht aangemeten. Die vernieuwde Opel Grandland X is nu voor het eerst in het openbaar betrapt.
Lees verder

Porsche vergroot belang in Rimac
Porsche vergroot haar belang in de Kroatische autofabrikant Rimac. Na een investering van € 70 miljoen krijgt Porsche 24 procent aandeel in Rimac.
Lees verder

Test: Toyota Mirai
Alle aandacht gaat in deze tijden naar elektrische auto's, maar er zijn nog altijd autofabrikanten bezig met de waterstof auto. Sterker nog, je kunt ze gewoon kopen ook in Nederland, ookal zijn het er bijzonder weinig. Maar deze tweede generatie Mirai van Toyota is een serieuze auto met brandstofcel voor een soort van redelijke prijs. We reden hem al, check hier wat Roy ervan vond.
Lees verder

Elektrische Fiat E-Ducato heeft een prijs
Fiat zet de E-Ducato op de Nederlandse prijslijst. De elektrische bedrijfswagen is er als bestelwagen, maar is ook geschikt voor personenvervoer.
Lees verder