donderdag 4 maart 2021

Autoweek: Bentley Continental geëlektrificeerd door Lunaz

Bentley Continental geëlektrificeerd door Lunaz
Na elektrische versies van de klassieke Rolls-Royces en de oer-Range Rover introduceert de Britse firma Lunaz nu een elektrische conversie van de klassieke Bentley Continental. De ombouw wordt beschikbaar voor meerdere carrosserievarianten.
Lees verder

Polestar 2 krijgt versies met voorwielaandrijving - Exclusief
De elektrische Polestar 2 krijgt een interessante modeljaarupdate die verder gaat dan gebruikelijk. De Polestar 2 is er nu namelijk slechts met één aandrijflijn, maar die 408 pk sterke variant krijgt gezelschap van twee voorwielaangedreven versies met beduidend minder elektrokracht. Ook komt er naast het bekende 78 kWh accupakket ook een kleiner pakket met een capaciteit van 63 kWh beschikbaar.
Lees verder

Verkoop elektrische bestelauto's stijgt sterk
De verkoop van elektrische bestelauto's nam in februari met 180 procent toe ten opzichte van dezelfde maand in 2019, blijkt uit cijfers van VWE Automotive. Daaruit blijkt verder dat het Chinese SAIC met kop en schouders boven de rest van de top 10 uitsteekt.
Lees verder

Mazda 3 MPS - Op de Rollenbank
Doorgaans is een plek in de rubriek 'Op de Rollenbank' voorbehouden aan auto's die niet getuned zijn. De grap is namelijk dat we het gemeten resultaat vergelijken met de fabrieksopgave en dan eens zien of iedereen nog zo'n grote mond heeft als bij aankomst. De komende tijd maken we een uitzondering en laten we auto's met een tuning van welke soort dan ook los op de rollenbank. Eens kijken wat dat oplevert. Zoals met deze Mazda 3 MPS.
Lees verder

Porsche Taycan Cross Turismo in vol ornaat
De Porsche Taycan Cross Turismo is al uitgebreid in een dunne camouflagejas getoond en we mochten er zelfs al mee rijden, maar nu is de hogere en ruimere versie van de Porsche Taycan officieel gepresenteerd.
Lees verder