woensdag 24 maart 2021

Autoweek: DS 4 La Première is afgeladen introductieversie

DS 4 La Première is afgeladen introductieversie
De DS 4 La Première is een speciale introductieversie van de nieuwe DS 4. Hij komt alleen als plug-in hybride E-Tense 225. Prijzen zijn er nog niet.
Lees verder

In detail: Renault Express
Renault breidt zijn bedrijfswagengamma in Nederland uit de Express. De Express is voor Nederland compleet nieuw, al is de basis van de auto minder nieuw dan je zou denken. De Express staat vanaf mei bij de Renault-dealers. De prijzen van de Renault Express volgen in april.
Lees verder

Nieuwe Renault Kangoo, ook als E-Tech Electric
Bergen bedrijfswagennieuws van Renault. Het merk tilt naast de nieuwe Trafic en Express ook nog eens de volledig nieuwe Kangoo op het podium. Daarbij beleeft direct een interessante elektrische Kangoo zijn debuut: de Kangoo E-Tech Electric. De nieuwe Renault staat vanaf de herfst bij de dealers. De prijzen volgen in juni.
Lees verder

Renault Trafic Combi en Spaceclass stap dichterbij
De begin november aangekondigde personenversies van de flink opgefriste Renault Trafic staan vanaf mei bij de dealers; prijzen worden in april bekendgemaakt. Opvallend nieuws is de aangekondigde Escapade-uitvoering als 'recreatievoertuig'. De veel belangrijkere bestelauto komt helaas pas eind dit jaar, een EV helemaal niet.
Lees verder

Facelift voor GMC Terrain
GMC geeft de Terrain een facelift. De auto is een concurrent van modellen als de Ford Escape, hier bekend als de Ford Kuga.
Lees verder