maandag 15 maart 2021

Autoweek: Fiat komt met nieuwe compacte SUV

Fiat komt met nieuwe compacte SUV
Fiat komt met een nieuwe compacte SUV, een cross-over-achtige met een aflopende daklijn die z'n techniek deelt met onder andere de Argo.
Lees verder

Pagani Huayra R te zien
Eerder in maart liet Pagani een teaserplaat zien van wat zeer waarschijnlijk de machtige Huayra R was. Pagani bevestigt nu de komst van die heftige circuitversie van de Zonda-opvolger, een auto die al op 18 maart wordt gepresenteerd.
Lees verder

'Volkswagen staat op punt duizenden banen te schrappen'
Volkswagen zou op het punt staan om duizenden banen te schrappen. Dat meldt het Duitse Handelsblatt zondag. De reden: bezuinigen.
Lees verder

Nieuwe Mercedes-Benz C-klasse als 'instap-AMG' betrapt
De nieuwe Mercedes-Benz C-klasse krijgt natuurlijk weer een reeks sportieve AMG-derivaten. Aan de top komen de C63 en C63 S te staan, daaronder weer een mildere maar nog altijd behoorlijk potente 'instap-AMG'. Die opvolger van de vorige C43 4Matic is nu in camouflagekostuum betrapt.
Lees verder

Toyota komt met elektrische SUV!
Toyota presenteert in april een volledig elektrische SUV, een volledig nieuwe EV die op het speciaal voor elektrische auto's bestemde e-TNGA-platform komt te staan. Toyota laat alvast een teaserafbeelding van de auto zien.
Lees verder