dinsdag 30 maart 2021

Autoweek: Mazda MX-5 1.8 - 2006 – 402.115 km - Klokje Rond

Mazda MX-5 1.8 - 2006 – 402.115 km - Klokje Rond
Wie wel eens op zoek is geweest naar een gebruikte Mazda MX-5 weet het: die auto's willen nogal roesten. We hadden nog niet eerder de kans om een exemplaar van de NC-generatie nader te bekijken. We zijn in de eerste plaats benieuwd hoe die zich houdt met vier ton op de klok. Maar intussen zijn we ook erg nieuwsgierig of het corrosiespook is bedwongen.
Lees verder

Gegevens duizenden Porsche-eigenaren op straat
Op een hackersforum worden de gegevens van 39.000 Nederlandse Porsche-rijders te koop aangeboden. Waarschijnlijk zijn de gegevens buitgemaakt na het vorige week ontdekte lek bij RDC.
Lees verder

Mini Electric Pacesetter is nieuwe Safety Car
Mini heeft een wel heel bijzondere versie van de elektrische Mini Electric gepresenteerd. We maken kennis met de Mini Electric Pacesetter inspired by JCW. Niet alleen de naam van de auto is heel wat, ook het exterieur van de elektrische auto maakt de tongen los. Mini zet de Electric Pacesetter in als safety car voor het FIA Formula E World Championship.
Lees verder

Opvallende Nederlandse Ferrari-hommage opnieuw geschetst
De Nederlandse coachbuilder Niels van Roij Design geeft nieuwe schetsen vrij van de Daytona Shooting Brake Hommage. De nieuwe schetsen geven een goed beeld van wat Niels van Roij Design in de ontwikkelingskamers heeft staan.
Lees verder

Humble One moet eerste 'zonne-SUV' worden
Dit is de Humble One van het ambitieuze Humble Motors. Het moet de eerste 'zonne-SUV' ter wereld worden.
Lees verder