dinsdag 16 maart 2021

Autoweek: MG Marvel R Electric gepresenteerd: deze zomer op de markt

MG Marvel R Electric gepresenteerd: deze zomer op de markt
MG trekt het doek van een nieuw model dat hier in Nederland leverbaar wordt: de Marvel R. Een volledig elektrische SUV die de geijkte namen in het C-segment moet opschrikken.
Lees verder

MG 5 Electric: klaar voor de Nederlandse markt
Met de MG5 Electric krijgt MG ook in Nederland een nieuw model erbij in de showroom. Hoewel de auto vorig jaar al in het VK werd gepresenteerd, krijgen wij direct de vernieuwde versie.
Lees verder

Test: BMW M3 Competition
We konden kort op pad met de nieuwe BMW M3 en M4! Ondanks de korte rijtijd wilden we jullie een eerste indruk van de M3 Competition niet onthouden, dus Roy maakte deze video.  Over het design is al veel gezegd, maar hoe rijdt ie nou eigenlijk?
Lees verder

Oostenrijk scherpt verkeersboetes aan voor komende zomer
Het is te hopen dat we komende zomer weer wat verder van huis op vakantie kunnen. Mocht je naar Oostenrijk gaan, let dan goed op, want dat land scherpt z'n verkeersboetes flink aan.
Lees verder

Ford Transit Custom komt in 2023
De auto bekijken kan nog lang niet, maar Ford stippelt toch alvast z'n plannen uit met de volgende Ford Transit Custom. Zo weten we nu niet alleen wanneer de middelgrote Ford-bestelbus komt, maar ook waar hij wordt gebouwd én welke aandrijflijnen we kunnen verwachten.
Lees verder