vrijdag 26 maart 2021

Autoweek: Nieuwe basisversie voor Fiat Doblò Cargo

Nieuwe basisversie voor Fiat Doblò Cargo
De Fiat Doblò Cargo krijgt een nieuwe basisversie die fors goedkoper is dan de vorige instapper. Hij is er al vanaf nog geen 12 mille!
Lees verder

Audi TT goedkoper dankzij terugkomst 40 TFSI
De Audi TT krijgt een nieuwe instapmotor. Zowel de TT Coupé als TT Roadster zijn per direct als 40 TFSI te bestellen. De vanafprijs vna de Audi TT zakt met z'n 3 mille.
Lees verder

Elektrische Vinfast VF 31 wordt VF e34
Begin dit jaar liet de Vietnamese autofabrikant Vinfast zien welke modellen het de komende jaren op in ieder geval de Vietnamese, maar mogelijk op termijn ook de Europese automarkt af zou vuren. Een van die modellen heeft nu een andere naam en ook aan diens aandrijflijn is gesleuteld.
Lees verder

Bentley Continental GT Speed Convertible is los
Bentley houdt niet van halve maatregelen. Afgelopen week trok men in Crewe het doek van de Continental GT Speed, de nieuwe topversie van de Continental-reeks. Het lag voor de hand dat er ook een GT Speed Convertible aan zat te komen, maar die is in dezelfde week als de onthulling van zijn dichte broer al in vol ornaat te zien. AutoWeek heeft als eerste de afbeeldingen en de specificaties van de bloedsnelle cabriolet.
Lees verder

Bovag roept CBR op tot inkorten examentijd
Het CBR heeft bij de examens een behoorlijke achterstand opgelopen door de coronacrisis. Om die achterstanden weg te werken heeft het CBR enkele 'maatregelen' bekend gemaakt, maar volgens de Bovag is een deel van die maatregelen onrealistisch. De brancheorganisatie wil daarom met het CBR om de tafel en doet alvast een voorstel.
Lees verder