vrijdag 26 maart 2021

Autoweek: Volvo XC90 T8 Twin Engine Polestar - Op de Rollenbank

Volvo XC90 T8 Twin Engine Polestar - Op de Rollenbank
Doorgaans is een plek in de rubriek Op de Rollenbank voorbehouden aan auto's die niet getuned zijn. De grap is namelijk dat we het gemeten resultaat vergelijken met de fabrieksopgave en dan eens zien of iedereen nog zo'n grote mond heeft als bij aankomst. De komende tijd maken we een uitzondering en laten we auto's met een tuning van welke soort dan ook los op de rollenbank. Eens kijken wat dat oplevert.
Lees verder

Chevrolet Corvair (1962) - In het Wild
Een tweedeurs coupé met een achterin geplaatste, luchtgekoelde zescilinder boxermotor? Dat móet wel een Porsche 911 zijn! Niet dus, want ook deze Chevrolet Corvair voldoet aan die omschrijving. Hij was er zelfs eerder dan de 911!
Lees verder

Mini teast elektrische 'Safety car'
Mini laat een plaatje zien van een driedeurs met een hele bak ledverlichting eromheen. Dat is op zichzelf niet zo heel relevant, maar de auto die in de duisternis schuilgaat is dat wellicht wel.
Lees verder

AC Schnitzer kleedt BMW X6 aan
AC Schnitzer heeft z'n creativiteit botgevierd op de van nature al niet erg timide BMW X6. Geheel volgens verwacht hangt AC Schnitzer de X6 vol met lipjes, randjes, spoilers en groot lichtmetaal.
Lees verder

'Smartphonefabrikant Xiaomi gaat elektrische auto's maken'
De Chinese fabrikant van apparaten als smartphones en tables Xiaomi wil elektrische auto's gaan bouwen. Dat blijkt uit berichtgeving van Reuters en diverse Chinese media.
Lees verder