woensdag 31 maart 2021

Autoweek: Xiaomi gaat elektrische auto's maken

Xiaomi gaat elektrische auto's maken
De Chinese smartphonemaker Xiaomi heeft dinsdag aangekondigd elektrische auto's te gaan produceren. Het bedrijf investeert in de komende tien jaar ongeveer € 8,5 miljard in het project.
Lees verder

Mercedes-AMG belicht elektrificatieplannen
Nog voor het eind van het jaar maken we kennis met zowel plug-in hybride als volledig elektrische AMG-modellen die voor bloedstollende prestaties moeten zorgen.
Lees verder

Subaru Outback als extra ruige Wilderness
Met de Subaru Outback sla je in de blubber al geen modderfiguur en deze nieuwe Wilderness-uitvoering brengt de offroadvaardigheden van Subaru's stationwagen naar een nog hoger niveau. In letterlijke zin welteverstaan. De Outback Wilderness is namelijk niet alleen ruig aangekleed, hij staat ook nog eens hoger op z'n poten.
Lees verder

Genesis X Concept is vooruitblik op sportieve GT
Genesis heeft de smaak te pakken. In korte relatief korte tijd presenteerde het nog altijd jonge merk een aardig aantal nieuwe modellen en met een volledig nieuw studiemodel blikt het merk vooruit op wat nog gaat komen. Dit is de Genesis X Concept, een concept-car in coupévorm met een volledig elektrische aandrijflijn.
Lees verder

Aan de top: Range Rover SVAutobiography Ultimate
Land Rover komt met wel heel weelderige uitvoering van de Range Rover. De Range Rover is er nu namelijk ook als SVAutobiography Ultimate, een extra riant uitgeruste editie van de al bepaald niet karig uitgevoerde SVAutobiography en SVAutobiography Dynamic.
Lees verder