zaterdag 6 maart 2021

Autoweek: Zes bijzondere carrosserievarianten van Porsche

Zes bijzondere carrosserievarianten van Porsche
Porsche heeft met de Taycan Cross Turismo een unieke carrosserievariant op de markt gebracht in de EV-markt. Een opgehoogde stationwagen annex shooting brake is misschien niet direct iets wat je verwacht van Porsche, maar het merk heeft in het verleden wel vaker gespeeld met het idee van bijzondere carrosserievarianten. Deze vijf hebben we eruit gepikt.
Lees verder

Fiat 500e - Achteruitkijkspiegel
De Fiat 500e is in het land. Een mooie gelegenheid om de Achteruitkijkspiegel op te nemen met deze snoezige EV waarin Fiat maar liefst 42 kWh aan accu's heeft weten te persen. We staan stil bij die andere 500E, bij de ID.3-duurtest en bij de Volvo C40 Recharge. Van die laatste hadden de heren Vermeulen en Willebrands wel iets meer verwacht.
Lees verder

DS 9 - Back to Basics
Het is alweer ruim twee jaar geleden dat voor het laatst een model van DS de revue passeerde in deze rubriek. Tijd om daar verandering in te brengen met bepaald niet het minste model van het Franse luxemerk: de DS 9. Hoe is het gesteld met de standaarduitrusting van de grootste sedan van Stellantis in Europa? We pakken de configurator er eens bij.
Lees verder

De kracht van de eenvoud
Met zijn simpele design en doordachte constructie is de Fiat Panda bij zijn lancering in 1980 eigenlijk al een legende. Maar er zijn meer factoren die een rol spelen in de succesvolle carrière van de kleine Italiaan.
Lees verder

'Duur wasstraatprogramma onnodig of schadelijk'
Misschien laat je je wel eens verleiden tot de uitgebreidere programma's bij de wasstraat, maar volgens de ADAC kun je die beter laten voor wat het is.
Lees verder