zaterdag 24 april 2021

Autofans: Dit zijn de 10 meest populaire EV's in België (Q1,2021)

AUTOFANS
Dit zijn de 10 meest populaire EV's in België (Q1,2021)
Taal Nederlands We zitten aan de vooravond van een elektrische overrompeling. Maar welke EV werd in het eerste kwartaal van 2021 nu het meest ingeschreven in België? Blijft Tesla Model 3 heer en meester, of komt Polestar 2 de aandacht weg kapen? En wat met de Volkswagen ID.3?
Lees verder

Chiptekort teistert auto-industrie
Taal Nederlands Het wereldwijde productietekort van microchips laat een steeds grotere impact na in autoland. Productielijnen worden stilgelegd bij onder andere Volkswagen en Ford, Peugeot kan de 308 niet leveren met digitaal instrumentencluster en Mercedes ziet leveringen van modellen in gedrang komen voor de volgende drie maanden.
Lees verder

Hyundai schakelt met Ioniq 5 elektrische versnelling hoger [VIDEO]
Taal Nederlands De Ioniq 5 is het nieuwe elektrische paradepaardje van Hyundai. Wim ging al eens kijken naar deze nieuwe Koreaan.
Lees verder

Lynk & Co klaar voor langverwacht Belgisch debuut
Taal Nederlands Lynk & Co is klaar voor zijn Belgische debuut. Het Chinees-Zweedse zustermerk van Volvo wil zijn eerste model voor onze markt, de 01, aanbieden met een abonnementsformule. Het klassieke dealernet wordt daarbij grotendeels overgeslagen.
Lees verder

Krasse karren: Citroën Ami 6 wordt 60
Taal Nederlands Zestig jaar geleden presenteerde Citroën op exact deze dag de AMI 6, een wagen die op verschillende vlakken succesvol zou blijken.
Lees verder