vrijdag 9 april 2021

Autofans: Goedkoopste nieuwe Porsche is... een fiets (en kost nog steeds 8.200 euro)

AUTOFANS
Goedkoopste nieuwe Porsche is... een fiets (en kost nog steeds 8.200 euro)
Taal Nederlands Bij de onthulling van de heerlijk gestileerde Taycan Cross Turismo sprak Porsche van een special ontwikkelde fietsendrager. Nu lanceert het merk ook twee fietsen om op die drager neer te poten: de eBike Sport en eBike Cross met een prijskaartje van minimaal 8.200 euro.
Lees verder

Wallys Iris is guitig karretje uit Tunesië met PSA-motor
Taal Nederlands De Tunesische regering houdt geïmporteerde auto's duur voor de modale bevolking. Wallyscar komt nu met een oplossing op de proppen. Die oplossing, de Iris, is een in Tunesië gebouwde schattige softroader met een schulp van glasvezel en een 1.2-liter driecilinder voorin van Peugeot. Kostprijs? Net geen 15.000 euro.
Lees verder

Skoda Octavia Sportline: Zondags sportplunje (2021)
Taal Nederlands Skoda hijst voor het eerst in de geschiedenis van het model de Octavia in een Sportline-plunje. Die outfit laat zich typeren door zwarte accenten en een sportievere afwerking binnenin. Motorisch geen specifieke krachtbron, wel alle gekende motoren. Van diesel over plug-in tot CNG
Lees verder

Rijtest: Audi E-Tron S Sportback (2021)
Taal Nederlands Audi zet steeds meer in op elektrisch, maar dat betekent niet dat de S- en RS-modellen vergeten worden. De nieuwe E-Tron GT heeft een heuse RS-versie, de E-Tron-SUV en E-Tron Sportback hebben een S-versie met maar liefst drie elektromotoren.
Lees verder

Officieel: MG Cyberster concept doet wegdromen naar weleer (2021)
Taal Nederlands Na een opvallend lange plaagsessie - met dank aan corona - heeft MG het doek gehaald van haar Cyberster conceptauto. Die moet ons alvast terug doen wegdromen naar de MG roadsters van weleer. Al gaat het Britse merk allerminst de klassieke toer op, want deze Cyberster is volledig elektrisch.
Lees verder