dinsdag 13 april 2021

Autofans: Jaguar F-Type krijgt speciale R-Dynamic Black Editie

AUTOFANS
Jaguar F-Type krijgt speciale R-Dynamic Black Editie
Taal Nederlands Jaguar lanceert een speciale R-Dynamic Black reeks voor de coupé- en cabrioversie van de F-Type.
Lees verder

Polestar 2 nu in 3 varianten: Vanaf 45.900 euro, maximaal 540 km (2021)
Taal Nederlands Polestar breidt haar gamma van de 2 uit met de introductie van nieuwe motor- en batterijvarianten. Daardoor kan de Zweedse Tesla Model 3 rivaal beter een vuist maken tegen de, tja, Tesla Model 3. Hoe het aanbod van de Polestar 2 er vanaf april 2021 uit ziet? Kijk even mee!
Lees verder

Hyundai maakt elektrische Pony als eerbetoon aan zichzelf (2021)
Taal Nederlands Dit jaar is het 45 jaar geleden dat Hyundai de Pony in productie nam, het eerste eigen massaproductiemodel voor het Zuid-Koreaanse merk. Om dat te vieren bouwde het merk voor haar brandstore in Busan (Zuid-Korea) een elektrische restomod van de Pony. Mogen we dit stiekem zeer cool vinden?
Lees verder

Officieel: Skoda Kodiaq facelift houdt het subtiel (2021)
Taal Nederlands In 2016 was het de eerste SUV die Skoda ooit lanceerde, anno 2021 wordt de Kodiaq strak getrokken om beter in lijn te lopen met broertjes Karoq en Kamiq. De Kodiaq facelift is een feit! Met een aangescherpt design en klassieke benzine- en dieselmotoren onder de kap.
Lees verder

Mercedes GLB vindt zichzelf geen echte SUV, zwiert zelf "offroad-wielbogen" van carrosserie
Taal Nederlands Mercedes zit in de VS met een vervelende situatie, want veiligheidsorganisatie National Highway Traffic Safety Administration is tot de vaststelling gekomen dat enkele duizenden GLB's last hebben van losse wielboogbeschermers rond de voorwielen en spoilers die tijdens het rijden durven verdwijnen.
Lees verder