maandag 12 april 2021

Autofans: Krasse Karren: Mercedes SL (R107) wordt 50 jaar

AUTOFANS
Krasse Karren: Mercedes SL (R107) wordt 50 jaar
Taal Nederlands Geen betere auto om doorheen Florida te cruisen dan een Mercedes SL uit de jaren 70. Toch? Die luxueuze cabrio wordt dit jaar 50 jaar.
Lees verder

De Tesla met kleinste radius koop je in Canada
Taal Nederlands Opvallende Tesla in de Canadese catalogus van het Amerikaanse merk: de short-range Tesla Model 3. Met 151 km radius bengelt hij onderaan het pak maar daar is een reden voor.
Lees verder

Officieel: Citroën C5 X keert terug als crossover
Taal Nederlands De Citroën C5 keert terug als C5 X en neemt de draad weer op waar hij hem in 2017 achterliet. De nieuwe C5 wordt een crossover, net als de C5 CrossTourer, de laatste afgeleide van de tweede generatie C5.
Lees verder

Rijtest: Hyundai i20 1.0 T-GDi 48v (2021)
Taal Nederlands Voor de derde generatie i20 gooit Hyundai het alweer over een andere boeg. Bij de vorige generatie trokken we nog grote ogen bij de opvallende achterzijde, deze keer zijn we wel al wat gewoon. En toch is het een eye catcher. Wij gingen er mee flaneren, euh... testrijden.
Lees verder

MINI wil gamma anders uitbreiden
Taal Nederlands MINI wordt binnen het komende decennium volledig elektrisch en dat heeft impact op het aanbod. Eerder las je al dat het laatst benzinemodel in 2025 zal gelanceerd worden, nu zijn er ook plannen om het gamma verder om te vormen.
Lees verder