maandag 26 april 2021

Autofans: Maserati viert 95 jaar racerij met speciale modellen

AUTOFANS
Maserati viert 95 jaar racerij met speciale modellen
Taal Nederlands Op 25 april 1926 won oprichter Alfieri Maserati de Targa Florio, in de 1.500cc klasse, dat wel. Die verjaardag vieren ze bij Maserati waarschijnlijk wel elk jaar. Omdat het nu 95 jaar geleden is zorgen de Italianen voor een aantal speciale modellen.
Lees verder

Renault wil topsnelheid op 180 km/u begrenzen
Taal Nederlands Krasse uitspraak bij Renault-topman Luca de Meo. De grote baas van Renault en Dacia ziet het als een logische stap om de topsnelheid van hun voertuigen op 180 km/u te beperken.
Lees verder

Rijtest: Citroën C5 Aircross Hybrid 225 (2021)
Taal Nederlands Met de C5 Aircross heeft Citroën nog maar weinig te bewijzen. De VAB-Gezinswagen van het Jaar 2020 pakt als SUV liever uit met rijcomfort dan met rijdynamiek. Maar hoe evolueert dat comfort met een batterijpakket en elektromotor?
Lees verder

Opel viert 30 jaar Astra F
Taal Nederlands Opel gooide het 30 jaar geleden over een andere boeg. De Kadett zwaaide af, de Astra mocht ook op het Europese vasteland het C-segment gaan bevolken.
Lees verder

Formule E-wagens botsen op radius in Valencia
Taal Nederlands Spektakel en chaos alom in de Formula E-race in Valencia afgelopen weekend, waar onze landgenoot Stoffel Vandoorne van de laatste plaats naar de derde podiumplek race'te.
Lees verder