dinsdag 6 april 2021

Autofans: Officieel: GMC Hummer EV SUV (2021)

AUTOFANS
Officieel: GMC Hummer EV SUV (2021)
Taal Nederlands Eind vorig jaar lanceerde GMC terug de merknaam Hummer in de wereld. Ditmaal als een range van elektrische werkbeesten. Inderdaad, "range". Want na de pick-upvariant is het nu tijd voor de SUV. Met nog steeds 841 pk en de zogenaamde crabwalk waarbij de Hummer zijwaarts kan bewegen als een krab.
Lees verder

SsangYong frist Musso op voor internationale markt (2021)
Taal Nederlands SsangYong heeft op de internationale markt haar Musso opgefrist. Die opgefriste pick-up komt binnenkort ook naar onze contreien en schermt met een meer uitgesproken snuit.
Lees verder

Mercedes EQS belooft 770 km range... maar hoe realistisch is dit?
Taal Nederlands Volgende week (15 april) zal Mercedes een nieuw vlaggenschip wereldkundig maken. Die EQS moet het elektrische alternatief voor de huidige S-Klasse gaan worden. Met een reikwijdte van maar liefst 770 kilometer op één lading. Maar hoe realistisch is die range? We zoeken het even uit.
Lees verder

Officieel: Jeep Compass facelift zet verder in op stekker (2021)
Taal Nederlands Vier jaar na de introductie van de nieuwe generatie Compass rolt Jeep een opgefriste versie uit. Die focust vooral op de stekkerversie - de 4xe plug-in - en schermt met een volledig opgefrist dashboard.
Lees verder

Seat Ibiza & Arona facelift: Dit kunnen we verwachten
Taal Nederlands Volgende week haalt Seat de doeken van de opgefriste Ibiza en Arona. Die facelift heeft voor beiden een andere functie. De Ibiza krijgt een upgrade op vlak van connectiviteit en veiligheidsnufjes terwijl de Arona een meer emotioneel design aangemeten krijgt op niveau van de Cupra Formentor.
Lees verder