donderdag 29 april 2021

Autofans: Officieel: Nieuwe Honda Civic Sedan verliest wilde haren (2021)

AUTOFANS
Officieel: Nieuwe Honda Civic Sedan verliest wilde haren (2021)
Taal Nederlands Na enkele experimentele generaties schuift Honda ons een meer volwassen elfde generatie van de Civic voor. Die is in zijn sedangedaante een stuk conservatiever gestileerd en kan pronken met een fraai interieur. Is dit de auto die Honda terug op de Europese kaart kan zetten?
Lees verder

Waarom 2025 het einde van de dieselmotor betekent
Taal Nederlands Geen woord was de voorbije tien jaar zo smerig in autoland als diesel. Het goedje dat ons zuinige, koppelrijke en CO2-vriendelijke motoren gaf werd in één dieselgate-ruk verketterd naar de diepste krochten van de verdommenis. Heeft de diesel nog een toekomst? En is het slim om nu nog een diesel te kopen?
Lees verder

Tesla Models S Plaid krijgt 24K goud als Model Excellence 24K (2021)
Taal Nederlands Uit vrees voor represailles van opperhoofd Putin durven we het vaak niet luidop zeggen maar vandaag doen we het toch: Rusland, het is mogelijks hét land van de wansmaak. Deze met 24-karaats goud volgehangen Tesla Model S is een creatie van Russische tuner Caviar en luistert naar de naam Model Excellence 24K. Geen mop.
Lees verder

Amerikanen en rotondes, het blijft een slechte combinatie [GIF]
Taal Nederlands In Europa is een rotonde de normaalste zaak van de wereld, in de Verenigde Staten zijn het aantal rotondes bijna op één hand te tellen. Een vers aangelegd exemplaar in Kentucky zorgt voor hilarische taferelen.
Lees verder

Dit hebben de Polestar 2 en Skoda Roomster met elkaar gemeen
Taal Nederlands Wat als we je zouden zeggen dat de Skoda Roomster uit 2006 en de huidige Polestar 2 een belangrijk detail met elkaar delen? Je zou ons niet geloven natuurlijk. Toch is dit daadwerkelijk het geval! Meer nog, zonder Roomster was er misschien nooit een Polestar 2 geweest. Waar we het over hebben?
Lees verder