woensdag 21 april 2021

Autofans: Officieel: Nissan GT-R Nismo leeft verder in 2021, weegt 100g minder (2021)

AUTOFANS
Officieel: Nissan GT-R Nismo leeft verder in 2021, weegt 100g minder (2021)
Taal Nederlands Dat de ingenieurs van Nissan stilaan tegen de technische limieten van de 14 jaar oude GT-R stuiten wordt steeds duidelijker. Elk jaar rollen ze een update uit. De GT-R Nismo MY22 onderscheidt zich tegenover zijn voorgangers door een koolstofvezel motorkap die... 100 gram lichter is. Niet kilogram, wel gram. Tijd voor het pensioen?
Lees verder

Honda SUV E:Prototype Concept: mondvol voor elektrische SUV (2021)
Taal Nederlands Honda presenteert op het autosalon van Shanghai een nieuw elektrische prototype. Deze keer geen geinig stadswagentje zoals de Honda e, wel een strakgelijnde crossover. Die "elektrische HR-V" staat er nu nog als een prototype in de vorm van de SUV E:Prototype Concept maar zal binnenkort op de Chinese markt verschijnen. Of ook Europa deze elektrische crossover krijgt is niet duidelijk.
Lees verder

VET!: Honda e-Drag is schattigste dragracer ter wereld
Taal Nederlands Honda schijnt nog eens de spotlight op één van haar koosprojectjes. Die e-Drag is een kleine Honda e die omgebouwd werd tot stoere/ schattige dragracer. Met een koolstofvezel carrosserie, gestript interieur en extra plakkerige banden. Kijk, dit vinden we nu stiekem moddervet!
Lees verder

Maken of kraken: Audi A6 Avant e-tron [RENDER]
Taal Nederlands Op termijn zal Audi haar gehele gamma elektrificeren. Daar hoort uiteraard ook een stationwagen bij. Hoewel Audi nog niet plaagt met een elektrische station doen wij het alvast wel. Maken of kraken, deze A6 Avant e-tron?
Lees verder

Volkswagen ID.4 is World Car of the Year 2021
Taal Nederlands Champagne ten huize Volkswagen, want de VW ID.4 kaapt de prijs van World Car of the Year dit jaar weg.
Lees verder