donderdag 8 april 2021

Autofans: Polestar 0 gaat 100% klimaatneutraal

AUTOFANS
Polestar 0 gaat 100% klimaatneutraal
Taal Nederlands Polestar heeft zichzelf een gigantische uitdaging opgelegd. Tegen 2030 wil het een auto op de markt brengen die 100% klimaatneutraal is. Die Polestar 0 zou dan geproduceerd worden zonder emissies in de toelever- en productieketen van de wagen. Daarenboven gaat het merk openlijk communiceren over de koolstofvoetafdruk en de herkomst van de materialen van alle huidige en toekomstige modellen.
Lees verder

Opel geeft Corsa-e rallywagen extra geluid via... luidsprekers?!
Taal Nederlands Omdat Opel vreest dat haar elektrische Corsa-e Rally auditief niet aantrekkelijk is voor rallytoeschouwers heeft het Duitse merk besloten een unieke soundtrack te creëren voor de elektrische racewagen die het via luidsprekers zal afspelen. Nee, dit is geen 1 aprilgrap.
Lees verder

Alfa Romeo Tonale uitgesteld wegens teleurstellende plug-inaandrijving
Taal Nederlands Volgens nieuwe geruchten heeft Alfa Romeo de lancering van haar Tonale met enkele maanden uitgesteld omdat de nieuwe CEO van het merk niet tevreden is met de plug-inprestaties van de compacte SUV.
Lees verder

Jeroom versiert BMW M2 CS voor Racing Cup Benelux
Taal Nederlands Het is een publiek geheim dat Belgisch cartoonist Jeroom een Autofan in hart en nieren is. Die nieren kan je tegenwoordig letterlijk nemen, want speciaal voor de M2 CS racewagen van BMW Group Belux ontwierp de tekenaar een unieke wrap in de typische stijl van de man. Je weet wel, absurdisme troef! De auto zal deel gaan nemen in de BMW M2 CS Racing Cup Benelux.
Lees verder

Tesla Model 3 bijna 1 miljoen keer geproduceerd
Taal Nederlands Dit jaar nog zullen er maar liefst 1 miljoen Tesla's Model 3 zijn geproduceerd sinds de uitrol in 2017. Daarmee wordt de Model 3 de eerste elektrische auto die de kaap van 1 miljoen geproduceerde exemplaren haalt. Hoe je verkoopsucces moet schrijven?
Lees verder