donderdag 1 april 2021

Autofans: Rij-impressie: Dacia Spring Electric (2021)

AUTOFANS
Rij-impressie: Dacia Spring Electric (2021)
Taal Nederlands Dacia beschouwt zichzelf graag als een 'disruptor', die de markt komt verstoren met onklopbare prijzen. Als de Roemeense Renault-dochter aankondigt de betaalbaarste elektrische auto op de markt uit te brengen, dan zijn de verwachtingen natuurlijk hooggespannen. Of deze Dacia Spring Electric ze ook inlost?
Lees verder

Over slippen, blijven kijken en het plan B, met Scott van Hooydonk – RoadTrip #34
Taal Nederlands Deze week op bezoek in onze podcast: Scott Van Hooydonk, de man achter de Jesco Auto Training School. Scott vertelt over wagenbeheersing, winterbanden, het terugkommoment én de gevaren van de moderne auto.
Lees verder

Range Rover zet SVAutobiography Ultimate bovenaan het gamma
Taal Nederlands De Range Rover krijgt een nieuw topmodel. De SVAutobiography Ultimate zet namelijk de gewone SVAutobiography en SVAutobiography Dynamic in de schaduw.
Lees verder

Voltswagen-grap vergist zich van dag [1 april]
Taal Nederlands Een grapje van de marketingafdeling bij Volkswagen draaide verkeerd uit. Het bedrijf kondigde een naamsverandering aan maar kwam er wat vroeg mee.
Lees verder

Range-box: Polestar lanceert dak-accu van 20 kWh
Taal Nederlands Om recente range-perikelen de kop in te drukken heeft Polestar België besloten de Range-Box naar onze contreien te halen. Die dakkoffer herbergt een accu van 20 kWh en zegent de Polestar 2 met 100 km extra range.
Lees verder