woensdag 7 april 2021

Autofans: Rijtest: Volkswagen Arteon Shooting Brake 2.0 TSI 190 (2021)

AUTOFANS
Rijtest: Volkswagen Arteon Shooting Brake 2.0 TSI 190 (2021)
Taal Nederlands Vind je de Passat wat gewoontjes, dan heeft Volkswagen al enkele jaren de Arteon als aantrekkelijker getekend alternatief. Is de Passat Variant je ook wat te saai, dan voegt de Arteon er sinds zijn facelift afgelopen jaar zowaar een Shooting Brake aan toe.
Lees verder

Officieel: Mercedes CLS facelift gaat voor de details (2021)
Taal Nederlands Dik drie jaar na zijn debuut is Mercedes' vierdeurscoupƩ toe aan een facelift. Een technologie-update kreeg de CLS vorig jaar al, dus nu zitten de nieuwigheden vooral in de details. En in een kleine nieuwigheid op motorvlak.
Lees verder

Caterham komt in Japanse handen
Taal Nederlands De Britse constructeur van kleine pretraketten Caterham Cars wisselt van eigenaar. Het Japanse VT Holdings neemt het merk over van de Maleisiƫrs Tony Fernandes en Kamarudin Meranun. Voor de trouwe fanbase van Caterham is dat goed nieuws.
Lees verder

Hyundai plant pick-updebuut, laat designschetsen inkijken
Taal Nederlands Over een week haalt Hyundai het doek van de Santa Cruz. Dat wordt een pick-up die visuele inspiratie haalt bij de Tucson. Voorlopig is hij alleen voorbehouden voor de Amerikaanse markt.
Lees verder

Volkswagen-EV's kunnen bidirectioneel laden vanaf volgend jaar
Taal Nederlands Elektriciteit opslaan om later weer terug te geven aan het stroomnet: bidirectioneel laden, "vehicle-to-home"- of "vehicle-to-grid"-technologie wordt als een grote stap in de ontwikkeling van de elektrische auto beschouwd. Bij de Volkswagen-groep zijn alle elektrische auto's vanaf volgend jaar klaar voor die stap.
Lees verder