vrijdag 16 april 2021

Autoweek: Audi komt met nieuw elektrisch model

Audi komt met nieuw elektrisch model
Audi heeft een eerste teaser gedeeld van een nieuw e-tron model. Om wat voor auto het precies gaat, laat het merk in het ongewis, maar vermoedelijk gaat het hier om een nieuw elektrisch vlaggenschip van Audi.
Lees verder

Renault Laguna Estate 2.0 dCi GT - Op de Rollenbank
Doorgaans is een plek in de rubriek 'Op de Rollenbank' voorbehouden aan auto's die niet getuned zijn. De grap is namelijk dat we het gemeten resultaat vergelijken met de fabrieksopgave en dan eens zien of iedereen nog zo'n grote mond heeft als bij aankomst. We maakten de voorbije maanden een uitzondering en lieten getunede auto's los op de rollenbank. Deze Laguna is de laatste in de reeks.
Lees verder

Staatssecretaris: 'EV-subsidie hoeft niet omlaag'
Om de 'Subsidieregeling Elektrische Personenauto's Particulieren' (SEPP) is veel te doen. Voor dit jaar is de subsidiepot voor nieuwe EV's zelfs al helemaal leeg. Naar aanleiding daarvan kreeg staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat Stientje van Veldhoven Kamervragen. Zij ziet echter geen aanleiding om het subsidiebedrag per auto naar beneden bij te stellen.
Lees verder

Mercedes-Benz EQS: de elektrische top
Mercedes-Benz presenteert de EQS: een volledig elektrisch topmodel dat op diverse fronten het absolute toppunt in de auto-industrie is.
Lees verder

Hyundai Santa Cruz is nieuwe compacte pick-up
Het heeft even geduurd, maar daar is hij dan eindelijk: de Hyundai Santa Cruz. De Hyundai Santa Cruz is een voor de Amerikaanse markt bestemde pick-up waarmee Hyundai een nieuw segment lijkt aan te boren.
Lees verder