vrijdag 23 april 2021

Autoweek: Audi Q6 e-tron vanuit alle hoeken

Audi Q6 e-tron vanuit alle hoeken
Eind volgend jaar stelt Audi zijn eerste elektrische auto op het samen met Porsche ontwikkelde PPE-platform voor: de Q6 e-tron. Die auto staat in een donker hoekje op de beursvloer van de Shanghai Motor Show, maar op deze patentplaten valt Audi's nieuwe elektrische SUV beter te bekijken.
Lees verder

Porsche 718 Spyder verliest twee cilinders in China
Eén van de kenmerkende aspecten van de Porsche Boxster Spyder is zijn atmosferische 4.0 zescilinder boxermotor. In Europa loopt deze variant sinds 2019 mee, maar in China introduceert Porsche hem voor het eerst. Voor de Chinese markt moet de Boxster Spyder zijn twee extra cilinders ten opzichte van de reguliere 718 Boxster echter inleveren.
Lees verder

Opel Rekord E - Facelift Friday
De laatste Opel Rekord verscheen in 1977 en werd negen jaar later opgevolgd door de Opel Omega. Daar was echter wel een hele forse updateronde in 1982 voor nodig.
Lees verder

'Zonde dat de Ford Mondeo verdwijnt' - AutoWeek Podcast
Een nieuwe aflevering van de Uitlaat! Luister hieronder wat Roy en Stéphan vinden van de Peugeot 508 PSE, het verdwijnen van de Ford Mondeo en meer.
Lees verder

Marktaandeel EV's gedaald in eerste kwartaal 2021
Het marktaandeel van EV's in de Nederlandse autoverkopen is gedaald in het eerste kwartaal van 2021, blijkt uit cijfers van de ACEA.
Lees verder