maandag 12 april 2021

Autoweek: BMW M4 'CSL' voor het eerst in beeld

BMW M4 'CSL' voor het eerst in beeld
Nu de introductie van de nieuwe BMW M4 alweer dik een halfjaar achter ons ligt, kunnen liefhebbers zich gaan richten op de komst van extra heftige versies. Dat doet BMW zelf trouwens ook, getuige deze beelden van wat een BMW M4 CSL zou moeten zijn.
Lees verder

Hyundai Custo is nieuwe MPV
Hyundai heeft een nieuwe kolos klaargestoomd: de Custo. Nog voordat de Hyundai Custo officieel wordt onthuld, kan AutoWeek je de eerste foto's van die ruimtereus laten zien.
Lees verder

'Euro 7 toch niet het einde van de brandstofmotor'
Volgens een nieuw voorstel voor de Europese Euro 7-emissienorm zou die striktere norm toch niet het einde van de verbrandingsmotor betekenen, waar dat eerder wel werd gedacht.
Lees verder

'Volvo-rijders maken het vaakst parkeerschades'
Het is doodzonde dat kringverjaardagen en kroegentochten ernstig in onbruik zijn geraakt, want het laatste onderzoek van Univé levert voor zeker een uur gespreksstof. De verzekeraar onderzocht parkeerschades en claimt dat Volvorijders en Limburgers het op dat vlak het bontst maken.
Lees verder

Range Rover Evoque verlengd
Land Rover vult het gat dat zich tussen de Range Rover Evoque en Velar bevindt op met een verlengde versie van de Evoque. Die auto is al eens in camouflagekostuum voor de lens van onze spionagefotograaf verschenen, maar AutoWeek kan je nu de eerste échte foto's van die Evoque LWB voorschotelen.
Lees verder