zaterdag 10 april 2021

Autoweek: Dacia Sandero vs. Suzuki Swift - Dubbeltest

Dacia Sandero vs. Suzuki Swift - Dubbeltest
Met de kakelverse Sandero blijft Dacia trouw aan zijn principe van veel voor weinig, en dan begint de prijslijst ook nog 'ns met de versie op het goedkope lpg. Je lijkt bijna een dief van je eigen portemonnee wanneer je dit negeert. Of doe je er verstandig aan om toch wat dieper in de buidel te tasten voor de compactere Suzuki met zijn uiterst betrouwbare reputatie?
Lees verder

Elektrische Citroën ë-C4 stukje goedkoper
Onlangs werd een nieuwe basisversie toegevoegd aan het leveringsgamma van de nog erg nieuwe Citroën C4. Nu wordt ook de elektrische Citroën ë-C4 goedkoper dankzij de toevoeging van een eenvoudiger uitvoering.
Lees verder

Citroën C1 Millennium biedt meer voor minder
Citroën komt met een speciale serie voor de C1: de Millennium. Het uitrustingsniveau is gebaseerd op de vijfdeurs C1 Feel met 72 pk, maar biedt daarbovenop een aantal extra's met korting. Verder meldt Citroën dat de driedeurs C1 vanaf mei uit productie gaat.
Lees verder

Toyota Land Cruiser - Achteruitkijkspiegel
Vanuit een Toyota Landcruiser belt Frank met Cornelis om hem te condoleren met het verscheiden van wat Frank betreft de grootste auto-ontwerper van de vorige eeuw. Waarom is hij zo'n fan van Robert Opron? Cornelis vindt de Alfa Romeo SZ een lelijk gedrocht, en dat wil wat zeggen uit de mond van iemand die net een Maybach GLS achter de kiezen heeft.
Lees verder

Hyundai Tucson - Back to Basics
Met zijn in de grille geïntegreerde led-dagrijverlichting is de Hyundai Tucson een behoorlijk markante verschijning. Daarvoor hoef je ook niet bij te betalen, maar wat zit er verder standaard allemaal op en aan de Tucson? Tijd om de configurator erbij te pakken.
Lees verder