zondag 18 april 2021

Autoweek: Dacia Spring - Back to Basics

Dacia Spring - Back to Basics
Een nieuwe EV kopen voor onder de €20.000? Dat kon je tot voor kort wel vergeten. De Renault Twingo Electric kwam aardig in de buurt, maar de Dacia Spring is de eerste EV van de gevestigde merken die onder die grens duikt. Moet je voor dat geld heel veel concessies doen op het gebied van uitrusting, of valt het allemaal wel mee? Tijd om de configurator van Dacia er eens bij te pakken.
Lees verder

Dít is de elektrische Volkswagen ID.6!
De Shanghai Motor Show is het podium waarop Volkswagen de ID-familie uitbreidt. Volkswagen laat in China de ID6 X en de ID 6 Crozz zien. De twee elektrische SUV's zijn technisch gelijk aan elkaar, maar hebben een van elkaar afwijkende voor- en achterkant. Opvallend: vooralsnog heeft Volkswagen geen plannen de ID6 ook naar Europa te halen.
Lees verder

De elektrische toekomstplannen van de autofabrikanten
De brandstofmotor wordt steeds meer geweerd. Diverse autofabrikanten hangen zelfs al een concreet jaartal aan de overstap naar puur elektrisch aanbod.
Lees verder

Wat is het geheim van Aiways?
Eén van de nieuwe Chinese merken is Aiways, tot voor enkele jaren zelfs in eigen land volslagen onbekend. Dat roept de vraag op wat Aiways zich in het hoofd heeft gehaald.
Lees verder

Volkswagen Passat - Blik to the Future
De Volkswagen Passat mag nog door voor een volgende ronde. Volkswagen pakt het qua aandrijving wat 'elektrischer' aan en versimpelt het aanbod.
Lees verder