dinsdag 13 april 2021

Autoweek: Dit lees je in AutoWeek 15

Dit lees je in AutoWeek 15
AutoWeek 15 ligt vanaf morgen in de winkels of valt deze week op je deurmat. Wat lees je deze week in ons bomvolle magazine?
Lees verder

Prijs Nissan GT-R gaat de drie ton voorbij
Nissan heeft de GT-R van modeljaar 2021 op de Nederlandse prijslijsten gezet. AutoWeek kan exclusief de prijzen van die vernieuwde supercar vrijgegeven. De topversie van de Nissan GT-R, de Nismo-variant, breekt door de magische grens van 3 ton.
Lees verder

'Nieuwe hoofdontwerper Dacia en Lada nu al vertrokken'
Alejandro Mesonero-Romanos trekt al na een krap jaar de deur weer achter zich dicht bij Dacia en Lada, meldt Automobilwoche. Het vertrek lijkt als een verrassing te komen.
Lees verder

Hyundai Tucson L: maatje meer
Hyundai rekt de Tucson uit. De nog piepjonge SUV krijgt een versie met een langere wielbasis. De verlengde Tucson is nu eens niet voorbehouden aan de Chinese markt, maar in Nederland hoef je hem niet te verwachten.
Lees verder

Officieel: Bentley Continental GT Speed Convertible
Bentley heeft officieel het doek getrokken van de Continental GT Speed Convertible, de overtreffende trap van de dakloze Continental GT. De GT Speed Convertible smelt net als voorheen open rijden met sportieve prestaties samen.  De nachtmerrie voor iedereen met een toupet.
Lees verder