dinsdag 20 april 2021

Autoweek: Dit lees je in AutoWeek 16

Dit lees je in AutoWeek 16
AutoWeek 16 ligt vanaf morgen in de winkels of valt deze week op je deurmat. Wat lees je deze week in ons bomvolle magazine?
Lees verder

Mercedes-Benz EQE stilletjes over de Ring gejaagd
Mercedes-Benz stoomt de volledig elektrische EQE klaar voor z'n introductie later dit jaar. De kleine broer van de onlangs onthulde EQS wordt eerst nog even op z'n staart getrapt op de Nürburgring.
Lees verder

Mercedes-Benz EQT Concept komt eraan
Mercedes-Benz werkt aan een nieuwe generatie van de Citan en de personenversie daarvan gaat T-klasse heten. De EQT Concept blikt op de elektrische versie vooruit.
Lees verder

Nederland enige EU-land met stijgend aantal verkeersdoden
In Nederland is het aantal verkeersdoden in tien jaar tijd (tussen 2010 en 2020) met 1 procent gestegen. Het is daarmee het enige EU-land dat in die periode een stijging zag.
Lees verder

Fiat 600 D Multipla (1964) – Klokje Rond Klassiek
De Fiat Multipla mag dan door de zo'n beetje hele wereld zijn uitgeroepen tot de lelijkste auto ooit, dat gaat absoluut niet op voor het origineel dat in de jaren vijftig op de markt kwam en inmiddels een prijzig verzamelaarsobject is geworden. Fiat-liefhebber Fré Holtrop tikte met enig geluk in 2014 een totaal gedemonteerd exemplaar op de kop en bracht hem in de staat waarin hij, wij en vele anderen er nu van kunnen genieten.
Lees verder