maandag 19 april 2021

Autoweek: Ford Evos gepresenteerd als mogelijke Mondeo-opvolger

Ford Evos gepresenteerd als mogelijke Mondeo-opvolger
Ford trekt in Sjanghai het doek van de Evos, een compleet nieuwe cross-over met een sterk aflopende daklijn. De Evos is vooralsnog alleen voor de Chinese markt bestemd, maar zou op termijn in Europa zomaar eens de Mondeo op kunnen gaan volgen.
Lees verder

Audi A6 e-tron Concept: elektrisch naast de A6
Audi pakt stevig uit op elektrisch vlak. De inkt van de brochure van de Q4 e-tron en Q4 e-tron is nog nauwelijks droog of het merk blikt al vooruit een nieuwe reeks elektrische modellen. Vandaag op de digitale planken: de Audi A6 e-tron Concept, een concrete vooruitblik op een elektrische 'Sportback' van A6 en A7-formaat die op een volledig nieuw elektrisch platform staat.
Lees verder

Officieel: nieuwe Nissan X-Trail
Nissan stelt in China de volledig nieuwe X-Trail voor. De auto komt op termijn ook naar Europa. Wie AutoWeek op de voet volgt, weet dat de nieuwe X-Trail minder nieuw is dan je aanvankelijk wellicht zou denken.
Lees verder

Elektrische Mazda CX-30 EV gepresenteerd
Bijzonder EV-nieuws. Mazda presenteert in China een volledig elektrische versie van de CX-30. Met de CX-30 EV geheten elektrische cross-over zoekt Mazda het hogerop. In letterlijke zin.
Lees verder

BMW M3 en BMW M4 Competition met xDrive-vierwielaandrijving
Zoals eerder aangekondigd zijn de BMW M3 en BMW M4 Competition er binnenkort ook met 'M xDrive'-vierwielaandrijving. Met een aangedreven vooras zijn de twee M-modellen wellicht net iets minder puur, maar ook nóg sneller.
Lees verder