maandag 12 april 2021

Autoweek: Ford Ranger als Stormtrak én Wolftrak naar Nederland

Ford Ranger als Stormtrak én Wolftrak naar Nederland
Ford brengt twee nieuwe stoer aangeklede edities van de Ranger naar Nederland. Het gaat om de Ranger Stormtrak en Ranger Wolftrak, versies die naast de reeds bekende sportief uitgedoste Wildtrak komen te staan.
Lees verder

Jaguar F-Type R-Dynamic Black: actie met een zwart randje
Met de Jaguar F-Type R-Dynamic Black komt Jaguar met een pakket voor de ongetwijfeld enorme klantenkring die van een R-Dynamic-pakket én zwarte accenten houdt.
Lees verder

Huawei steekt 1 miljard dollar in elektrische auto's
De kogel is door de week: smartphonefabrikant Huawei waagt zich aan de auto-industrie. Het gigantische Chinese techbedrijf steekt € 1 miljard euro in de ontwikkeling van elektrische en autonome auto's.
Lees verder

Keuzewijzer schetst hervorming autobelastingen
In aanloop naar de formatie van een nieuw kabinet schetst het Ministerie van Financiën wat de mogelijke beleidswijzigingen zijn als het gaat om autobelastingen. De Keuzewijzer Autobelastingen schetst een aantal interessante opties, ook zonder rekeningrijden.
Lees verder

Elektrische 'Volkswagen Kever' van Ora op komst
Ora is een wel heel jolige Chinese fabrikant. Het merk heeft een stel teaserschetsen getoond van wat het op 19 mei aan het publiek voorstelt. Ora lijkt met een elektrische hatchback te komen waarvan het uiterlijk overduidelijk is gebaseerd op dat van de klassieke Volkswagen Kever.
Lees verder