vrijdag 2 april 2021

Autoweek: Ford Transit en Transit Custom krijgen 'slimme spiegel'

Ford Transit en Transit Custom krijgen 'slimme spiegel'
Ford brengt een 'slimme spiegel' op de markt, die bestuurders van de Transit en Transit Custom beter zich naar achteren moet geven. Deze binnenspiegel kan ook in oudere busjes worden geïnstalleerd.
Lees verder

Subaru Legacy (2006) - Facelift Friday
Als een autofabrikant een auto tegen geringe kosten een beetje wil opfrissen, volstaat het meestal om de indeling van koplampen en grille wat aan te passen. Dat lijkt precies wat er in 2006 met de Subaru Legacy gebeurde, maar stiekem is hier (veel) meer aan de hand.
Lees verder

Volkswagen koopt milieu-krediet van Tesla in China
FAW-Volkswagen wendt zichzelf in China naar verluidt tot Tesla om aan de plaatselijke milieuregels te voldoen.
Lees verder

Vijf leuke MG-occasions van de oude stempel
MG timmert lekker aan de weg en introduceert dit jaar weer twee nieuwe modellen in Nederland. Ook krijgen we deze maand de voorbode op een nieuwe roadster te zien. Toch denken we nog wel eens weemoedig terug aan het oude MG, dus eens kijken wat er daarvan zoal nog te koop staat.
Lees verder

Cupra Leon vs. Ford Focus ST - Dubbeltest
Het betrekkelijk jonge Cupra komt met een aantal dikke benzinemotoren, maar geeft daarnaast opvallend veel aandacht aan een elektrische toekomst. Maar kan een plug-in ook een goede hot hatch zijn? Een Cupra Leon PHEV mag tegen de goede Ford Focus ST laten zien wat hij waard is.
Lees verder