donderdag 29 april 2021

Autoweek: Gaat de elektrische Genesis Mint Concept in productie?

Gaat de elektrische Genesis Mint Concept in productie?
Hyundai, Kia en Genesis timmeren zeker wat geëlektrificeerde modellen als een bezetene aan de weg. Mogelijk krijgt een van die drie Koreaanse fabrikanten er in de toekomst een opvallend eigenwijs vormgegeven elektrisch model bij. De uit 2019 stammende Genesis Mint Concept zou namelijk zomaar een productieversie kunnen krijgen.
Lees verder

Mercedes-AMG EQS voor het eerst te zien
Er zijn maar weinig Benzen die aan een AMG-behandeling ontkomen. Ook Mercedes' nieuwe elektrische vlaggenschip krijgt namelijk gewoon een versie waar de heren en dames van AMG zich mee hebben bemoeid. Op deze spionagefoto's is de Mercedes-AMG EQS voor het eerst te zien.
Lees verder

Volkswagen ID4 GTX onthuld: de elektrische GTI
Volkswagen introduceert een nieuw performancelabel: GTX. Daarmee heeft Volkswagen een zoveelste aanduiding om aan z'n sportievere modellen te hangen. De elektrische Volkswagen ID4 is de auto waar de GTX-aanduiding op debuteert. Dít is de Volkswagen ID4 GTX!
Lees verder

Honda Civic Sedan helemaal nieuw
De introductie van de nieuwe Honda Civic kende een lange aanloop, maar vandaag krijgen we eindelijk meer te zien van het nieuwe model. Dit is de volledig nieuwe elfde generatie Honda Civic Sedan!
Lees verder

Verkoop bedrijfsauto's in EU verdubbeld in maart
De verkoop van nieuwe bedrijfsauto's in de Europese Unie is vorige maand bijna verdubbeld ten opzichte van een jaar geleden.
Lees verder