woensdag 14 april 2021

Autoweek: Genesis kondigt elektrisch model aan

Genesis kondigt elektrisch model aan
Hyundai's luxemerk Genesis heeft iets elektrisch in het vat zitten. Tijdens Auto Shanghai presenteert het merk een compleet nieuw elektrisch model, zo blijkt uit een teaserplaat die het merk vrijgeeft.
Lees verder

Toyota boekt verkoopgroei en recordaandeel in Europa
Toyota Europe kan terugkijken op een positief eerste kwartaal. Het boekt een verkoopgroei ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar en zag z'n marktaandeel naar recordhoogte stijgen.
Lees verder

Peugeot 405 vs. Fiat Croma - Uit de Oude Doos
Roep Peugeot 405 en iedereen haalt 'm zo voor de geest. Datzelfde effect heeft de Fiat Croma niet zo zeer, of men denkt aan de tweede generatie Croma. De één verkocht als een gek, de ander niet zo. Toch leken ze elkaar 30 jaar geleden niet eens zoveel te ontlopen.
Lees verder

'EU moet steviger inzetten op infrastructuur voor elektrische vrachtauto's'
Autofabrikanten eisen daarom dat de EU flink inzet op het uitbreiden van het aantal laadpunten en waterstoftankstations ten behoeve van vrachtauto's.
Lees verder

Skoda Enyaq iV – Rij-impressie
Na een voorzichtige eerste poging met de elektrische Citigo zet Skoda nu een volgende stap in EV-land met de Enyaq iV. Of dat een stationcar, SUV of cross-over is mag je zelf invullen. Maar hoe volwassen is deze middenklasse EV?
Lees verder