donderdag 22 april 2021

Autoweek: Honda: 'Geen nieuwe EV voor Europa gepland'

Honda: 'Geen nieuwe EV voor Europa gepland'
Honda presenteerde in China een elektrische SUV die sterk lijkt op de splinternieuwe HR-V. Vooralsnog hoeven we daar hier echter niet op te rekenen, maar zeg nooit nooit.
Lees verder

Peugeot 308 binnenkort alleen met analoog instrumentarium
De huidige Peugeot 308 loopt inmiddels op zijn laatste benen, maar op de valreep voert Peugeot toch nog een wijziging in de productie door. Vanaf mei worden alle exemplaren namelijk uitgerust met een analoog in plaats van een digitaal instrumentarium. Peugeot wil hiermee de impact van het chiptekort op de rest van de productie minimaliseren.
Lees verder

Jeep Gladiator nu ook met zes wielen
Het Amerikaanse Next Level komt met een wel heel heftige versie van de Jeep Gladiator. De pick-up op basis van de Wrangler krijgt een tweede achteras en wordt daarmee omgetoverd tot een zeswielig monster.
Lees verder

Ook prijzen elektrische Kia EV6 bekend
Toeval bestaat nog. Zeer kort nadat Hyundai de prijzen van de elektrische Ioniq 5 presenteerde, geeft Kia de complete prijslijst van zijn minstens zo eigenwijze als technisch veelbelovende Kia EV6 moet gaan kosten. De elektrische Kia EV6 heeft een vanafprijs van €44.595 en is vanaf september in Nederland te vinden.
Lees verder

'Hyundai stopt in Zuid-Korea met Kona Electric na reputatieschade'
Hyundai gooit weliswaar hoge ogen met de Kona Electric, maar in thuisland Zuid-Korea stopt men de productie voor de lokale markt. Reputatieschade door brandgevaar zou daaraan voor een deel ten grondslag liggen.
Lees verder