dinsdag 27 april 2021

Autoweek: Honda toont dashboard van de nabije toekomst

Honda toont dashboard van de nabije toekomst
Honda's Amerikaanse tak laat een designschets van een nieuw interieur zien. Het luidt een nieuw hoofdstuk in voor de interieurs van Honda.
Lees verder

BMW 735i - 2002 - 333.083 km - Klokje Rond
Het aanschaffen van een BMW 7-serie van de E65-generatie is iets wat je maar net moet durven. Natuurlijk staat zo'n limo garant voor hoge vaste lasten. Daar komt nog eens bij dat de E65 van de allereerste lichting ook nog eens bekend staat als een ontzettend ingewikkelde auto. Laat nou juist dát zijn waar Tobias van der Avort voor is gevallen...
Lees verder

Beresterke Hyundai Kona N gepresenteerd
Hyundai laat zich de laatste tijd van een heel speelse kant zien. Zo kreeg de veelbelovende elektrische Hyundai Ioniq 5 een bijzondere verpakking aangemeten en is niet alleen de nieuwe Tucson, maar ook de i20 een verfrissende en ietwat eigenwijze verschijning. Dan is er de Kona, een van nature al extravagante cross-over waar Hyundai nu een bijzonder heftige versie van presenteert. Dit is de Hyundai Kona N, een sportieve cross-over die geen hot hatch, maar een hot-cross-over genoemd zou mogen ...
Lees verder

Heritage Customs Vintage is 'oude' Land Rover Defender
Het Nederlandse Heritage Customs, opgericht door onder meer Niels van Roij, presenteerde eerder een verbouwde versie van de nieuwe Land Rover Defender. Het bedrijf houdt zich echter ook met het origineel bezig, blijkt uit deze Heritage Customs Vintage.
Lees verder

Hyundai werkt aan elektrisch N-model
Hyundai timmert behoorlijk aan de weg als het gaat om het verbreden van het N-label. Een elektrisch model op basis van het E-GMP platform zit in het vat.
Lees verder