maandag 19 april 2021

Autoweek: Lincoln Zephyr Reflection is nieuwe designstudie

Lincoln Zephyr Reflection is nieuwe designstudie
Lincoln heeft een nieuw studiemodel klaargestoomd dat luistert naar de naam Zephyr Reflection. De Zephyr Reflection laat volgens Lincoln zien hoe een nieuw specifiek voor de Chinese markt bestemde sedan vormgegeven zou kunnen worden.
Lees verder

Polestar 1 zwaait af met gouden handdruk
De Polestar 1, de eerste auto onder de merknaam Polestar, gaat later dit jaar uit productie. Polestar neemt afscheid met een 'special edition', die zich eigenlijk alleen onderscheidt met een mat-gouden laklaag en dito details.
Lees verder

Maserati Levante Hybrid onthuld
Maserati geeft de Levante elektrische ondersteuning. De Levante Hybrid heeft, net als de vorig jaar gepresenteerde Ghibli Hybrid, een mild-hybride benzinemotor onder de kap.
Lees verder

Wuling Mini EV als piepkleine cabrio
De Mini EV is een minuscuul elektrisch blokkendoosje dat door Wuling nu wordt opengeknipt. Jawel, de even hoekige als aaibare Mini EV schreeuwt als Mini EV Cabriolet Concept om aandacht.
Lees verder

Roewe Jing: een walvis van een SUV
Roewe pakt in Sjanghai uit met de Jing, een concrete vooruitblik op een nieuwe SUV van het merk. Daarbij geeft Roewe met de Jing aan welk pad het de komende jaren op designvlak zal bewandelen.
Lees verder